söndag

HJÄLP!!!

Skulle nyss logga in på min blogg och så kommer det upp en ruta som det brukar göra men den här gången så stog det nåt liknande "Ett fel har upppstått din blogg redera "?! fick fasiken panik men inna jag hade reagerat å hade jag klickat på OK av vanlig gammal vana liksom.
Så jag loggade ut och in igen och som tur var hade jag loggat in på min fotoblogg (gammal) och kommit år någon knapp å det var den som var borta PHUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag inte tagit kort på kläderna som jag lovade tror faktsikt att jag skiter i det och kommer att visa dom senare när jag kanske släner in någon dagens eller å........
Men katterna har jag inte heller fotat det är för att jag inte har haft tid eller jo jag ska inte ljuga för tid det har jag haft men har inte haft någon lust men imorgon funderar jag på att fi,ma en liten snutt på dom.

USCH det måste verkloigen vara SÅ............................. tråkigt att läsa min blogg nu men lovar att jag ska börja klicka upp lite bilder det lovar jag för somsagt........... min blogg är faktiskt en fotoblogg

Ska kolla på tv nu Ha det så länge!

1 kommentar:

  1. Faktiskt så är det dags att börja uppdatera snart. Annars är det kul att läsa din blogg och se alla fina bilder som du tar men som sagt uppdatering tack!

    SvaraRadera

Skriv din kommentar här!