lördag

Tankar #1

 

klockan: 00.54

Varför tänker man mest på kvällen, allt mellan negativt till positivt och ikväll måste det vara det sistnämnda med lite blandar av negativt.
Just ikväll känner jag mig så otillräcklig, jag vill så mycket mer än vad jag kan. Jag vill kunna sätta mig och sjunga med i favoritlåten utan att låta som en liten grabb i målbrottet, eller öppna illustrator och måla en AWSOME bild! eller varför inte kunna skriva en sån där grym text som berör alla?                

                                     Carpe-Diem_7F64C205                       sa-l1022

sol, värme, kramar, skratt, alkohol, jordgubbar, shorts, pussar, bad, barfota, natt promenader och allt annat som gör livet ljusare är något jag saknar ikväll/natt också. Varför skapas alltid de bästa minnen på sommaren? det är sällan man tänker tillbaka och säger “åh kommer du ihåg den där vinterdagen då vi frös ihjäl” utan alla leenden och skratten tillverkas för det mesta på sommaren, och jag tror att det är just dom minnena som gör att vi orkar hålla ihop en kall, mörk, svensk vinter. Det är även minnena som läker oss när vi är trasiga.

cute-girly-summer-Favim.com-279986 images

skulle kunna skriva i en oändlighet ikväll men ska kolla på dear john, lyssna på alldeles underbar musik och sen krypa ner i sängen. Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv din kommentar här!